Instal·lació i Manteniment industrial Calefacció, climatització i energia solar | INTERCLIMA PENEDÈS | Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

Política de privacitat

Per a la utilització d'alguns dels serveis oferts per Interclima Penedès, SL des del web www.interclimapenedes.com, els usuaris hauran de proporcionar prèviament algunes dades de caràcter personal.

Interclima Penedès, SL tractés aquestes dades d'acord amb la finalitat i les condicions definides en els avisos d'informació incorporats en els formularis de recollida.

La pàgina www.interclimapenedes.com no utilitza cookies, ni qualsevol altre mitjà de captació i hàbits de navegació dels usuaris.

Protecció de dades

De conformitat amb la llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal li comuniquem que les dades voluntàriament facilitades per vostè s'incorporaran a un fitxer responsabilitat de Interclima Penedès SL amb la finalitat d'atendre la seva sol.licitud d'informació

Interclima Penedès,S.L.li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals i el manteniment d'aquestes dades protegides de conformitat amb el que preveu la LOPD i disposicions reglamentàries que siguin d'aplicació.

Vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició escrivint a la nostra adreça de correu electrònic: info@interclimapenedes.com
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en .Més informació.